Συχνές ερωτήσεις

Τι σημαίνει OOAK;

Το OOAK One-of-a-kind είναι μια περιγραφή που χρησιμοποιείται για προϊόντα που είναι απόλυτα χειροποίητα και μοναδικά. Κάθε κομμάτι κατασκευάζεται από μένα με αγάπη και μεράκι! Όλα τα προϊόντα ψήνονται σε υψηλή θερμοκρασία σε έναν ηλεκτρικό κλίβανο δύο ή τρεις φορές στο στούντιο στο σπίτι μου στα Χανιά. Κάθε φωτογραφία αντιστοιχεί σε ένα μόνο προϊόν, γι’αυτό και η ένδειξη “SOLD” ενεργοποιείται μόλις πραγματοποιηθεί η αγορά του.

Μπορώ να ζητήσω τη δημιουργία ενός αντικειμένου  μόνο για μένα;

Η Makke Ceramics είναι ανοικτή σε παραγγελίες κατόπιν συνεννοήσεως. Μπορείτε να μου στείλετε ένα μήνυμα στη συγκεκριμένη φόρμα επικοινωνίας ή ένα e-mail. Μαζί, μπορούμε να σχεδιάσουμε κάτι ιδιαίτερο μόνο για εσάς, ειδικά για μια περίσταση, αρκεί να υπάρχει το απαραίτητο χρονικό περιθώριο.

Μπορώ να ζητήσω ένα μεγάλο αριθμό μπομπονιέρων ή μαρτυρικών?

Βεβαίως! Μέσω της φόρμας επικοινωνίας μου στέλνετε μήνυμα με τις βασικές πληροφορίες οι οποίες δεν είναι άλλες από την ημερομηνία της εκδήλωσης αλλά και τον αριθμό τεμαχίων που επιθυμείτε. Στη συνέχεια, είτε επιλέγετε ένα από τα σχέδια μας, είτε σχεδιάζουμε κάτι μαζί, ειδικά για εσάς! Προσοχή! Δεδομένου ότι τα προϊόντα μας είναι χειροποίητα, είναι πολύ σημαντικό να ολοκληρωθεί η παραγγελία εγκαίρως ώστε να υπάρχει το απαραίτητο χρονικό περιθώριο.

Τα κεραμικά είναι εύθραυστα;

Η πορσελάνη και ο stoneware πηλός είναι πολύ ισχυρά, αλλά παρακαλώ να προσέχετε όταν τα χειρίζεστε, ειδικά πάνω από τα δάπεδα από πέτρα ή πλακάκια. Μην ξεχνάτε ότι ο πηλός είναι ένα ευαίσθητο υλικό το οποίο πρέπει να χειρίζεστε με προσοχή ώστε να μην χτυπήσετε με σκληρά αντικείμενα ή επιφάνειες κατά τη διάρκεια της χρήσης του. Μπορεί να καθαριστεί εύκολα χρησιμοποιώντας μια μαλακή οδοντόβουρτσα και σαπουνάδα ή σκέτο νερό.

Τι υλικά χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία των κοσμημάτων;

Λευκή πορσελάνη, γκρι και μπεζ πηλός stoneware, μεταξωτά κορδόνια, ασημένια κουμπώματα και άγκιστρα, γυαλιστερά και ματ υαλώματα, βαμβακερά νήματα, αλυσίδες αλουμινίου, 24Κ χρυσό λούστρο.

Τα αντικείμενα έρχονται σε συσκευασία δώρου;

Όλα τα είδη συσκευάζονται προσεκτικά σε ένα κομψό ασπρόμαυρο χάρτινο κουτί δώρου έτοιμο να δοθεί σε κάποιον ή στον εαυτό σας! Εάν θέλετε να προστεθεί μια κάρτα με ένα μήνυμα προς τον παραλήπτη του δώρου, παρακαλώ ενημερώστε με εγκαίρως με ένα μήνυμα μέσω της φόρμας «ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ».

Τα προϊόντα αποστέλλονται από τα Χανιά-Ελλάδα, μέσω της μεταφορικής εταιρείας ACS. Θα λάβετε ένα μήνυμα με τον αριθμό παρακολούθησης μόλις η παραγγελία είναι έτοιμη. Αν το χρειάζεστε πιο γρήγορα, επικοινωνήστε μαζί μου, θα προσπαθήσω να βρω μια λύση για σας!

Προβλεπόμενοι χρόνοι παράδοσης: Ελλάδα: 2-3 εργάσιμες ημέρες, Ευρώπη: 3-7 εργάσιμες ημέρες / Διεθνές: 5-15 εργάσιμες ημέρες.

Επιστροφές & ανταλλαγές

Δεχόμαστε ευχαρίστως επιστροφές και ανταλλαγές, αλλά όχι ακυρώσεις. Αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την παραγγελία σας, επικοινωνήστε μαζί μου εντός 7 ημερών από την στιγμή που παραλάβατε το δέμα. Η επιστροφή του πακέτου πρέπει να πραγματοποιηθεί εντός: 14 ημερών από τη στιγμή που το παραλάβατε.  Επιστροφή του ποσού αγοράς γίνεται εντός 30 ημερών από την ικανοποιητική επιστροφή του αντικειμένου, μείον τα έξοδα αποστολής. Τα αντικείμενα πρέπει να επιστραφούν υποχρεωτικά στην αρχική τους συσκευασία.

Λόγω της φύσης αυτών των αντικειμένων, εκτός εάν φθάσουν κατεστραμμένα ή ελαττωματικά, δεν μπορώ να δεχτώ επιστροφές για προιόντα κατόπιν παραγγελίας (Custom made orders) και αντικείμενα με έκπτωση.

ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Καταβάλλω κάθε δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσω ότι το πακέτο σας θα φτάσει ασφαλές. Ωστόσο, δεν είμαι υπεύθυνη για αντικείμενα που χάθηκαν κατά την αποστολή στην περίπτωση που δεν αγοράστηκε επιπλέον ασφάλιση.

ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ ότι τυχόν τελωνειακά τέλη ή εισαγωγικοί δασμοί (αν και σπάνιοι) είναι ευθύνη του εισαγωγέα.